Occasionverhuur Enkhuizen is gevestigd aan de Kruitmolen 11 in Enkhuizen het adres voor een betrouwbare en betaalbare huur occasions. Onze voor u geselecteerde auto’s worden met zorg onderhouden zodat wij u altijd een betrouwbare occasion kunnen leveren.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor het maken van een afspraak zodat u op u gemak de auto kunt bezichtigen en eventueel door middel van een proefrit kunt ervaren.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag
uitsluitend op afspraak.

Telefonisch
24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gerust een afspraak via de telefoon of ons contactformulier. We zullen zo snel mogelijk uw verzoek beantwoorden!

Contactgegevens

Bas Kreeft | Occasionverhuur Enkhuizen
tel: 0228-796516
tel: 06-53294025

Adres
Het witte hert 15,
1601 MJ Enkhuizen

Email
info@occasionverhuurenkhuizen.nl

Routebeschrijving:

Via A7
Ga in noordelijke richting op de A7. Neem afslag 9 – Hoorn-Noord en voeg in aan de Westfrisiaweg/N302 richting Hoorn-Noord/Enkhuizen/Lelystad. Ga rechtsaf naar Randweh/N302. Ga vervolgens weer rechtsaf naar De Dolfijn. Neem de eerste rechts naar De Star. Ga verder linksaf op De Trompet. Sla rechtsaf op de eerste kruising en rij door naar Kruitmolen 11.

Via openbaar vervoer
Neem de trein naar Station Bovenkarspel Flora. Ga in westelijke richting de Burgemeester van Bredastraat op richting Broekerhavenweg. Ga linksaf op de Broekerhavenweg en nogmaals links op de Bakkerstraat. Ga verder op De Traanbok. Ga linksaf en loop door naar Kruitmolen 11.

Plan je reis met:

NS Reisplanner

OV9292

Occasionverhuur Enkhuizen

Kruitmolen 11, 1601 MC Enkhuizen
info@occasionverhuurenkhuizen.nl